PEUGEOT GADA SĀKUMA 408 AKCIJA

Nosvini gada sākumu ar jaunu PEUGEOT! Vēl tikai daži PEUGEOT 408 noliktavas modeļi AMSERV KRASTA autosalonā Rīgā, Krasta ielā 66 pieejami ar ievērojamu atlaidi. Pieprasi mūsu pārdošanas konsultantiem individuālu piedāvājumu un uzzini kādas krāsas un aprīkojuma modeļi ir pieejami noliktavā! Visi akcijas modeļi aprīkoti ar 8 pārnesumu automātisko transmisiju.


ALLURE komplektācijas cena no 26 900 EUR iekļaujot PVN.

Pieteikt testa braucienu Pieprasīt piedāvājumu

Visi auto aprīkoti ar PEUGEOT Puretech 130 benzīna turbodzinējiem. Jauda 131 Zs, griezes moments 230 Nm. Paātrinājums 0-100 km/h 9.7 sekundes, maksimālais ātrums 210 km/h. Emisijas standarts – Euro 6.4. WLTP vidējais degvielas patēriņš sākot no 6.0 l/100 km, WLTP CO2 emisijas sākot no 136 g/km. Bagāžas nodalījuma ietilpība no 536 litriem (pēc standarta mērījumiem) līdz 1611 litriem (ar nolocītiem aizmugurējiem sēdekļiem). Masa velkamajai piekabei (ar bremzēm, ja ir instalēts speciāls āķis) – 1200 kg. 


Jaunais PEUGEOT 408 ir pārsteidzošs, jo piedāvā uzreiz trīs auto tipu sinerģiju – SUV veiktspēju, kupejas siluetu un piecdurvju virsbūves praktiskās priekšrocības. Tas ir pirmais šāda veida modelis zīmola vēsturē un ar to PEUGEOT demonstrē savas komandas radošumu, piedāvājot jaunu fastback siluetu C segmenta premium galvgalī. Jaunākais 408 sērijas modelis demonstrē eleganci un fascinējošu pievilcību apvienojumā ar izcilām tehnoloģijām. Garantēti – uz jums pie šī auto stūres noteikti atskatīsies!


"Mēs uzņēmumā PEUGEOT uzskatām, ka dzīve ir labāka ar šarmu. Ar savu unikālo izskatu, novatorisko fastback siluetu un nevaldāmu eleganci, jaunais 408 ir perfekta PEUGEOT zīmola filozofijas un inovāciju izpausme," saka Linda Džeksone (Linda Jackson), PEUGEOT zīmola vadītāja (CEO of the PEUGEOT brand). "Negaidīts no jebkura skatpunkta, jaunais PEUGEOT 408 ir paredzēts automašīnu un dzīves cienītājiem, kuri vēlas atbrīvoties no tradicionālā, vienlaikus meklējot atbildīgu baudu. Tas iemieso PEUGEOT stingros tehnoloģiskos standartus – kontrolētu efektivitāti un ļoti augsta līmeņa digitālo tehnoloģiju pieredzi, vienlaikus nodrošinot spēcīgas emocijas no intuitīva braukšanas prieka”.


Labi auto – Labā vietā! AMSERV KRASTA (ADAM AUTO SIA). Tavs Peugeot autocentrs Rīgā, Krasta ielā 66.

Informācija un foto no Peugeot zīmola publicitātes materiāliem.

Akcija ir spēkā no 01.01.2024. līdz 29.02.2024. vai kamēr akcijas automašīnas ir pieejamas pārstāvniecības noliktavā. Automašīnas ir pieejamas uzreiz. Jautājiet par īpašo ALLURE modeļu pieejamību tūlīt! Automašīnu skaits akcijā ir ierobežots. Piedāvājuma nosacījumi var mainīties bez izziņošanas.

Visi attēli ir tikai informatīvi un tajos var būt redzams aprīkojums, kas nav iekļauts akcijas automašīnās.