BRAUC AR ELEKTRĪBU – BRAUC AR PEUGEOT!

Lieto nākotnes tehnoloģijas jau šodien – pievienojies elektromobiļu lietotājiem jau šovasar! Izmanto "Amserv Krasta" PEUGEOT autocentra īpašo noliktavas akciju un valsts atbalstu. Elektromobilitāte ir daudz tuvāk nekā var likties! Izbaudi priekšrocības, kas pieejamas elektromobiļu lietotājiem Rīgā un Jūrmalā un baudi braucienu ar ievērojami augstāku akustisko komfortu, mazākām vibrācijām un izcilu automašīnas atsaucību vadītāja darbībām. Esi videi draudzīgs un pievienojies progresīvi domājošo elektromobilitātes atbalstītāju strauji augošajai autobraucēju daļai jau tūlīt. Lieliskie PEUGEOT 100% elektromobiļi gaida Rīgā, Krasta ielā 66. 

ELEKTROMOBILIS e-208


AKCIJAS CENA sākot no – € 29 400*

Peugeot e-208 rīcībā ir 100 kilovatu (136 Zs) kompakts elektromotors, kas nerada vibrācijas kā iekšdedzes dzinēji, turklāt var sasniegt griezes momentu līdz 260 Nm jau no pirmajiem apgriezieniem, kas vadītājam nodrošina tikai elektromobiļiem pieejamo gaitas uzsākšanas dinamiku. Izvēlnē trīs braukšanas režīmi: Eco nobrauktā attāluma optimizēšanai, Normal ikdienas izmantošanai un Sport, ar kuru sasniegt maksimālo jaudu un ātrumu līdz 100 kilometriem stundā 8,1 sekundē. Auto veidots uz PSA Grupas CMP (Common Modular Platform) bāzes, kas paredzēta B un C segmentu automašīnām. Lietotājam tas nozīmē labākus ekonomijas rādītājus, zemāku smaguma centru un precīzāku vadāmību, augstāku salona akustisko komfortu, zemāku vibrāciju, kā arī paplašinātas aprīkojuma iespējas, kas iekļauj jaunākos elektroniskos asistentus un drošības sistēmas, kas tradicionāli bijušas pieejamas tikai vairākas klases augstākām automašīnām. Akumulatoru 70% kapacitāte ir garantēta uz 8 gadiem vai līdz 160 000 kilometru nobraukumam un tos var uzlādēt parastā mājas kontaktligzdā (16 h) vai ar Wall Box lādētāju, kura uzlādēšanas laiks ar trīsfāzu strāvas 11 kW modeli būs 5,25 stundas un ar vienfāzes strāvas 7,4 kW modeli 8 stundas. Publiskajā uzlādes stacijā (100 kW) – 80 % uzlāde 30 minūtes. Uzlādes vadībai pieejama mobilā aplikācija. Brauc ar baudu!

Akcijas piedāvājumā iekļauts aprīkojums:

  • Full LED priekšējie lukturi ar tālo gaismu automātisku ieslēgšanos (High Beam Assist);
  • Automātiskie vējstikla tīrītāji ar lietus sensoru;
  • Priekšējie un aizmugurējie parkošanās sensori, aizmugures videokamera VISIOPARK 1;
  • Navigācija, DAB radio, 7” skērienekrāns, 4 x USB ligzdas, Android Auto un Apple CarPlay;
  • Kruīza kontrole, ceļa zīmju atpazīšanas sistēma (ETSR), avārijas brīdināšanas sistēma (FCW), avārijas bremzēšanas sistēma (AEBS2), aktīvā joslas uzturēšanas palīgsistēma (CIA). 

351 km autonomija (WLTP); 30 minūtes, lai atgūtu 80% autonomijas publiskajās ātrās uzlādes stacijās; 0 gramu CO2 emisiju braukšanas laikā. Elektromotora jauda līdz 100 kW (136 zs) un griezes moments līdz 260 Nm, kas ir pieejams no pirmajiem dzinēja apgriezieniem. Elektroenerģijas patēriņš kombinētajā ciklā pēc WLTP – 14,7 kWh/100 km.

Pieprasīt piedāvājumu


 

100% ELEKTRISKAIS SUV e-2008 GT


AKCIJAS CENA sākot no – € 33 500*

PEUGEOT e-2008

Īpaši elementi, kas jauno PEUGEOT e-2008 padara atšķirīgu no modeļiem ar klasiskajiem iekšdedzes dzinējiem: "e" monogramma un divkrāsu lauvas zīme, radiatora reste korpusa krāsā, vieglmetāla īpaša dizaina diski ar dimanta mirdzuma ielaidumiem un uzlabotu aerodinamiku. Salonā – izsmalcināta Alcantara© / Gris Gréval ādas apdare. Elektromobilis ir saglabājis 2008 modeļa ietilpību jūsu un jūsu pasažieru komfortam. Salonā atklājiet jaunākās paaudzes PEUGEOT i-Cockpit® 3D. Izbaudiet ātru un intuitīvu automašīnas vadību ar kompakto zemāk novietoto stūres ratu, individuāli konfigurējamo trīsdimensiju digitālo mērinstrumentu paneli, lielo 10 collu augstas izšķirtspējas skārienekrānu un komforta funkciju ātro vadību ar 7 klavieru tipa taustiņiem – “Toggle switches”. Lai iegūtu vēl modernāku izskatu, Jūs varat personalizēt savu salona vidi, izmantojot 8-krāsu hromatisko LED apgaismojumu, bet augstākajās aprīkojuma komplektācijās solās būt pieejama pat masāžas opcija vadītāja sēdeklim. Lielākie ieguvumi, izvēloties tieši elektromobili – spēja atšķirties, iespēja izmantot elektromobiļiem Eiropā pieejamās priekšrocības un jauna braukšanas pieredze.

Akcijas piedāvājumā iekļauts aprīkojums:

  • Full LED priekšējie lukturi ar tālo gaismu automātisku ieslēgšanos (High Beam Assist);
  • Automātiskie vējstikla tīrītāji ar lietus sensoru;
  • Priekšējie un aizmugurējie parkošanās sensori, aizmugures videokamera VISIOPARK 1;
  • Navigācija, DAB radio, 7” skērienekrāns, 4 x USB ligzdas, Android Auto un Apple CarPlay;
  • Drive Assist aprīkojuma pakotne – adaptīvā kruīza kontrole ar apstāšanās funkciju (ACC Stop and Go), avārijas bremzēšanas sistēma ar gājēju un velosipēdistu atpazīšanu (AEBS3), joslas saglabāšanas palīgsistēma (LPA).

340 km autonomija (WLTP); 30 minūtes, lai atgūtu 80% autonomijas publiskajās ātrās uzlādes stacijās; 0 gramu CO2 emisiju braukšanas laikā. Elektromotora jauda līdz 100 kW (136 zs) un griezes moments līdz 260 Nm, kas ir pieejams no pirmajiem dzinēja apgriezieniem. Elektroenerģijas patēriņš kombinētajā ciklā pēc WLTP – 16,1 kWh/100 km.

Pieprasīt piedāvājumu


 

MULTIFUNKCIONĀLAIS ELEKTRISKAIS e-RIFTER


AKCIJAS CENA sākot no – € 32 400*

PEUGEOT e-RIFTER

Viss jaunā PEUGEOT e-RIFTER tēls demonstrē šī auto uzticamību un pārliecību. Mūsdienīgais un ar augstām tehnoloģijām aprīkotais salons un vadītāja darba vieta atšķiras ar pārsteidzošu komfortu un unikālu moduļveida konstrukciju. Tā modernais un tehnoloģiskais interjers ar ievērojamo ietilpību un modularitāti ir aicinājums gūt nepieredzētu dzīves pieredzi. e-RIFTER būs lieliska izvēla gan jaunajām ģimenēm ar bērniem, gan mazā biznesa pārstāvjiem, zemniekiem vai vienkārši aktīvās atpūtas cienītājiem, kuriem nepieciešams automobilis ar paplašinātām kravnesības iespējām.

Akcijas piedāvājumā iekļauts aprīkojums:

  • Manuāli vadāms gaisa kondicionētājs;
  • Bīdāmās sānu durvis abās automašīnas pusēs;
  • Kruīza kontrole ar ātruma ierobežotāju;
  • Safety pack aprīkojums – Active Safety Brake un joslas saglabāšanas palīgsistēma (LKA).

281 km autonomija (WLTP); 30 minūtes, lai atgūtu 80% autonomijas publiskajās ātrās uzlādes stacijās; 0 gramu CO2 emisiju braukšanas laikā. Elektromotora jauda līdz 100 kW (136 zs) un griezes moments līdz 260 Nm, kas ir pieejams no pirmajiem dzinēja apgriezieniem. Elektroenerģijas patēriņš kombinētajā ciklā pēc WLTP – 20,2 kWh/100 km.

Pieprasīt piedāvājumu


 

* Cena ir norādīta privātpersonām ar iekļautu valsts atbalstu € 4500 apmērā elektroauto iegādei un ar iekļautu PVN. Cenas un nosacījumi var tikt mainīti bez papildu izziņošanas. Visi attēli ir tikai informatīvi. Krāsas un aprīkojums var atšķirties. Īpašais piedāvājums ir spēkā līdz 31.10.2023. vai kamēr akcijas automašīnas ir pieejamas pārstāvniecības noliktavā. Par automašīnu pieejamību un personalizētu piedāvājumu lūgums jautāt mūsu PEUGEOT pārdošanas konsultantiem.

Par Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) atbalsta programmu bezemisiju un mazemisiju transportlīdzekļu iegādei privātpersonām lasi šeit: https://peugeot.amserv.lv/lv/news/32

PROJEKTU FINANSIĀLI ATBALSTA EMISIJAS KVOTU IZSOLĪŠANAS INSTRUMENTS

Izvēlies braukt ar elektrību – izvēlies braukt ar PEUGEOT! Rīgā, Krasta ielā 66. Piezvani – 67078000; krasta@amserv.lv