PEUGEOT ATJAUNO KOMERCTRANSPORTA MODEĻU LĪNIJU

Laižot klajā jaunos e-Partner, e-Expert un e-Boxer modeļus un veicot atjauninājumu arī populārākajiem komercauto modeļiem ar PEUGEOT BlueHDi dīzeļdzinējiem un ekonomiskajiem PureTech benzīna turbodzinējiem, PEUGEOT ir realizējis visaptverošu vieglā komerctransporta klāsta atjauninājumu. Modernizētie modeļi e-Partner, e-Expert un e-Boxer ir PEUGEOT elektrifikācijas stratēģijas stūrakmeņi. Zīmols ir apņēmies līdz 2025. gadam piedāvāt visu modeļu elektriskās versijas, un tā mērķis Eiropā ir līdz 2030. gadam kļūt par 100% elektrisku zīmolu. Jaunie e-Partner, e-Expert un e-Boxer ir mērķēti visprasīgāko profesionāļu vajadzībām, jo piedāvā paaugstinātu efektivitāti ar 100% elektrisku piedziņu, modernu dizainu un plašu savienoto, jeb mākoņpakalpojumu pieejamību automašīnās, kas efektivizē ikdienas lietojamību.

e-Partner un jaunais Partner: augstākā līmeņa sub-kompaktie furgoni

PEUGEOT e-Partner, kas izstrādāts sadarbībā ar dažādās nozarēs strādājošiem profesionāļiem, atspoguļo PEUGEOT vīziju par elektrisko furgonu. Paredzams, ka līdz 2025. gadam tas dos ievērojamu ieguldījumu 100% elektrisko furgonu tirgus attīstībā. e-Partner aprīkojumā ietilpst pilnībā digitāls 10 collu instrumentu panelis, centrālais augstas izšķirtspējas skārienekrāns ar Apple Car Play un Android Auto bezvadu funkcionalitāti un OK PEUGEOT balss asistents. Transportlīdzekļa efektivitāti paaugstina siltumsūknis, kas vienlaikus nodrošina arī maksimālu komfortu salonā. Aprīkojuma koncepts kompakto komercauto pietuvina premium klases vieglo auto sniegumam. Atkarībā no kravas pārvadāšanas vajadzībām automobilis ir pieejams kā standarta furgons ar 4,40 m virsbūvi un standarta kabīni (līdz 3 sēdvietām) vai kā pagarinātais 4,75 m furgons ar standarta vai paplašināto kabīni (līdz 5 sēdvietām). Furgonam ir elektromotors ar 100 kW (136 ZS) jaudu un 270 Nm maksimālo griezes momentu, un tā sniedzamība ar pilnu uzlādi var sasniegt 330 km. Tradicionālo iekšdedzes dzinēju (ICE – Internal Combustion Engine) konkurencē, lai saglabātu maksimāli plašas izvēles iespējas, modernizētais Partner līdztekus piedāvā 110 ZS PureTech benzīna dzinēju, kā arī 100 un 130 ZS BlueHDi dīzeļiem. Jaudīgāko dīzeļdzinēja versiju var aprīkot ar 8 pakāpju automātisko transmisiju.

e-Expert un jaunais Expert: iespaidīga daudzpusība

PEUGEOT e-Expert ar atjauninātu dizainu un uzlabotu efektivitāti nosaka jaunus standartus 100% elektriskajiem kompaktklases furgoniem. e-Expert var nobraukt līdz pat 350 km un nodrošina iespaidīgu 1263 kg kravnesību. Jaunajam modelim ir tikai 12,4 m apgriešanās aplis, kas garantē izcilu manevrētspēju pilsētas apstākļos, un tas var nodrošināt vairākas 2. līmeņa autonomās braukšanas funkcijas, to skaitā adaptīvo kruīza kontroli ar stop&go un joslas ieturēšanas asistentu. Pārdomātā modernizācija ietver arī jauna dizaina priekšējo paneli, digitālo instrumentu paneli, augstas izšķirtspējas 10 collu skārienekrānu, Apple Car Play un Android Auto lietošanu ar bezvadu savienojumu un Advanced Surround View sistēmu, kas nodrošina gan ērtības, gan uzlabo drošību. Ņemot vērā profesionāļu prasības, jaunais e-Expert piedāvā iespēju izvēlēties starp diviem akumulatoriem: ar 50 kWh akumulatoru iespējams nobraukt līdz 224 km, bet ar 75 kWh akumulatoru – līdz pat 350 km. Kā alternatīva akumulatora elektriskajam automobilim ir pieejama arī Hydrogen versija ar degvielas šūnu sistēmu. Šādā izpildījumā e-Expert apvieno ūdeņraža, akumulatoru tehnoloģijas un elektriskās piedziņas priekšrocības, un nodrošina nobraukumu līdz 400 km. Līdztekus elektriskajām versijām pieejami ICE PEUGEOT Expert modeļi ar 120 un 145 ZS BlueHDi dīzeļdzinējiem un 6 pakāpju manuālo transmisiju, kā arī 180 ZS jaudīgā BlueHDi dīzeļdzinēja modelis, kam paredzēta 8 pakāpju automātiskā transmisija (pēc izvēles pieejama arī 145 ZS dzinējam).

e-Boxer un jaunais Boxer: veiktspējas un brīvības valdzinājums

PEUGEOT e-Boxer ir inovatīvs 200 kW/270 ZS 100% elektromotors un ievērojama autonomija – līdz pat 400 km. Neskatoties uz virkni ārēju un iekšēju pārveidojumu, e-Boxer nav samazinājusies lietderīgā kravnesība, kā arī vienlaikus tas piedāvā dažādus komforta un drošības uzlabojumus. Jaunais e-Boxer sniedz braukšanas komfortu un drošību, apvienojumā ar plašāko aprīkojuma klāstu savā segmentā. e-Boxer kravas nodalījuma ietilpība ir 17 m3, bet kravnesība sasniedz 1500 kg. e-Boxer ar savu jaudīgo elektromotoru un lielo nobraukumu ar pilnu uzlādi līdz 400 km iezīmē īstenu izrāvienu elektrisko kravas furgonu kategorijā. Ērtākam darbam e-Boxer ir aprīkots ar bezatslēgas piekļuvi, kā arī elektrisko stāvbremzi un elektrisko stūres pastiprinātāju. Automašīnas digitālais centrs ir 10 collu skārienekrāns, kas piedāvā visaptverošu informācijas un izklaides sistēmu, tostarp TOM TOM 3D savienoto navigāciju un Apple Car Play un Android Auto ar bezvadu savienojumu. e-Boxer kravas furgons pieejams dažādās virsbūves versijās – ar diviem garumiem (L2 un L4) un piemērojams dažādām pārbūvēm, izmantojot šasiju ar standarta vai dubulto kabīni. Savukārt, jaunais Boxer piedāvā 2,2 BlueHDi dīzeļdzinēju ar 120, 140 vai 180 ZS jaudu. Tie tiek kombinēti ar 6 pakāpju manuālo transmisiju. Jaunajiem 140 ZS un 180 ZS motoriem ir pieejama arī 8 pakāpju automātiskā transmisija.

Savienotie pakalpojumi

PEUGEOT saviem klientiem piedāvā MyPeugeot® viedtālruņa lietotni, kas nodrošina piekļuvi daudzām jaunā elektriskā automobiļa funkcijām un savienotajiem pakalpojumiem:

  • virtuālajam tehniskās apkopes žurnālam;
  • attālinātajai centrālajai durvju bloķēšanai un gaismu ieslēgšanai;
  • iespējai iepriekš iestatīt braucienus, attālināti pārvaldīt akumulatora uzlādi un salona temperatūras iestatīšanu pirms brauciena.

PEUGEOT arī nodrošina piekļuvi dažādiem uzlādes risinājumiem. Klienti var izmantot Eiropas tīklu ar vairāk nekā 580 000 uzlādes punktiem, kas lietotājiem ļauj bez problēmām uzlādēt automašīnu mājās, darbavietā vai ceļā. Uzsverot tehnoloģijas, braukšanas komfortu un uzņēmējdarbības uzlabošanas iespējas, jaunie modeļi iemieso PEUGEOT apņemšanos nodrošināt dažādu nozaru profesionāļiem plašu efektīvu elektrisko transportlīdzekļu klāstu. Pateicoties elektromobiļiem piemītošajām priekšrocībām, šie modeļi ir lieliska izvēle profesionāļiem, kas vēlas samazināt izmaksas, vienlaikus saglabājot veiktspēju un samazināt sava uzņēmuma ietekmi uz vidi.

Foto un informācija no ražotāja publicitātes materiāliem. Uzzini vairāk pie mūsu pārdošanas konsultantiem Rīgā, Krasta ielā 66.