Atklājiet jauno septiņvietīgo krosoveru PEUGEOT 5008. Stilīgs dizains un augstas klases tehnoloģijas šajā automašīnu segmentā rada jaunu standartu. Auto, ar kuru pārvietojas Francijas prezidents. Prestižs, dinamisks, praktisks un stilīgs vienlaikus – tāds ir PEUGEOT 5008. Pateicoties augstas veiktspējas jaunākajiem EURO 6 BlueHDi dīzeļdegvielas un PureTech benzīna turbodzinējiem, kā arī jaunajai automātiskajai EAT8 transmisijai, PEUGEOT ar savu 5008. modeli atver jaunu lappusi jaudīgu pilsētas apvidus auto vēsturē.

JAUNAS DIMENSIJAS KROSOVERS

Jaunā PEUGEOT 5008 jauda, spējas un elegantais dizains piesaista uzmanību. Stilīgais siluets, melnās krāsas “Black Diamond” jumts, kas ietipst papildu aprīkojuma sarakstā, un ar juveliera rokrakstu veidotā priekšējā reste un galveno gaismu optika sniedz pārliecinošu papildinājumu jūsu tēlam. Pilsētas krosovers tagad vairs nav tikai auto ar paaugstinātu klīrensu un universālim līdzīgu bagāžas telpu, bet efektīvs jūsu stila un statusa apliecinājums.

NO JAUNA ATKLĀTA BRĪVĪBA

Neatkarīgi no tā, vai braucat viens vai kopā ar pasažieriem, jūsu braukšanas pieredze sasniegs jaunu līmeni, ja būsiet izvēlējies jauno PEUGEOT 5008. Kā jebkuram prestižam auto – vienmēr ir vērts lūkoties pēc bagātīgākajām komplektācijām, un to jaunajam 5008. modelim nodrošinās gan viegli modulējams septiņvietīgs salons, gan viena no pasaulē labākajām augstākā līmeņa auto audiosistēmām, bet skatu uz pasauli plašāku darīs panorāmas tipa jumta lūka, kas harmoniski iekļaujas greznajā salonā. Un, protams, atklājiet lielisko automobiļa stabilitāti uz ceļa un veiktspēju visdažādākajos ceļa apstākļos.

PEUGEOT I-COCKPIT® – ATKLĀJIET INTUITĪVU AUTOVADĪŠANU

Ar novatorisko PEUGEOT i-Cockpit® vadības vidi jaunais krosovers PEUGEOT 5008 aicina atklāt citādu autovadīšanas pasauli. 10 collu augstas izšķirtspējas skārienekrāns, individuāli konfigurējams un pielāgojams pilnībā digitālais mērinstrumentu displejs acu augstumā, kompakta stūre ar iebūvētiem automašīnas funkciju vadības slēdžiem, "Head Up" displejs un elektronikas vadītā automātiskā transmisija – ideāla kombinācija, lai sniegtu labākās izjūtas un pārliecību par sevi ikvienā braucienā.