Jaunumi

  • JAUNAIS KOMPAKTAIS SUV PEUGEOT 2008 & E-200817.02.2024.

    PEUGEOT labāk pārdotais B-segmenta SUV modelis šogad piedzīvo savu atjaunotni – vairāk emociju, inovāciju un stilīgu elementu gan auto interjerā, gan eksterjerā. Modelis savu pirmizrādi piedzīvoja 2019. gada beigās un šobrīd pie klientiem jau devušies vairāk nekā 700 000 iekārojamie PEUGEOT 2008, kas ļāvis šim modelim kļūt par vienu no vispieprasītākajiem auto savā klasē. Atjaunotais PEUGEOT 2008 tiek ražots Vigo rūpnīcā Spānijā. Sākumā tiek piedāvātas trīs aprīkojuma komplektācijas – ACTIVE, ALLURE un GT kā arī vairāku dzinēju izvēle, iekļaujot pilnībā jauno 115kW/156 Zs Stellantis grupas elektromotoru, kas modeļa elektriskajai versijai nodrošinās 404 km autonomiju pēc WLTP protokola. Laba ziņa – tieši šobrīd piedāvājam PEUGEOT 2008 ALLURE + PREMIUM PACK akciju!

    UZZINĀT VAIRĀK
  • PEUGEOT 5008 GT EXCLUSIVE PACK ĪPAŠĀS CENAS PIEDĀVĀJUMS11.01.2024.

    Izmēram un stilam ir nozīme! Septiņvietīgs SUV ar augstākās klases aprīkojumu un īpašiem stila elementiem par noliktavas cenu. Vasaras ceļojumi vairs nav aiz kalniem – brauc uz Amserv, brauc ar Peugeot! Sportiskā un septiņvietīgā Peugeot 5008 GT Exclusive Pack stils izpaužas katrā šarmantā SUV detaļā. Paplašinātas riteņu akas, augsts klīrenss un lielie 19" riteņi rada spēka un jaudas sajūtu, savukārt, izsmalcinātās virsbūves līnijas piešķir auto stilam dinamiku. Komfortam un labsajūtai – Alcantara un ādas apdares sēdekļi, vadītājam ar elektrisku regulēšanu 8 virzienos ar atmiņas funkciju, elektriski vadāmas bagāžas nodalījuma durvis ar kājas sensoru.

    UZZINĀT VAIRĀK
  • PEUGEOT ATJAUNO KOMERCTRANSPORTA MODEĻU LĪNIJU25.10.2023.

    Laižot klajā jaunos e-Partner, e-Expert un e-Boxer modeļus un veicot atjauninājumu arī populārākajiem komercauto modeļiem ar PEUGEOT BlueHDi dīzeļdzinējiem un ekonomiskajiem PureTech benzīna turbodzinējiem, PEUGEOT ir realizējis visaptverošu vieglā komerctransporta klāsta atjauninājumu. Modernizētie modeļi e-Partner, e-Expert un e-Boxer ir PEUGEOT elektrifikācijas stratēģijas stūrakmeņi. Zīmols ir apņēmies līdz 2025. gadam piedāvāt visu modeļu elektriskās versijas, un tā mērķis Eiropā ir līdz 2030. gadam kļūt par 100% elektrisku zīmolu. Jaunie e-Partner, e-Expert un e-Boxer ir mērķēti visprasīgāko profesionāļu vajadzībām, jo piedāvā paaugstinātu efektivitāti ar 100% elektrisku piedziņu, modernu dizainu un plašu savienoto, jeb mākoņpakalpojumu pieejamību automašīnās, kas efektivizē ikdienas lietojamību.

    UZZINĀT VAIRĀK
  • JAUNIE 508 un 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED21.09.2023.

    Atklājiet PEUGEOT jauno paaugstinātas veiktspējas modeļu līniju! Parādiet savu estētisko un novatorisko garu pie jaunā 508 hečbeka un universāļa 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED stūres. Izbaudiet sajūtas, ko sniedz ļoti jaudīgo un vienlaikus videi draudzīgo jauno energoefektīvo un elektrificēto modeļu līnija PEUGEOT SPORT ENGINEERED. Patiesi iespaidīgi rādītāji – CO2 izmeši jauktajā režīmā 40 g/km, degvielas patēriņš jauktajā režīmā 1,8 l/100 km – dati saskaņā ar WLTP protokolu. Piedāvājot nevainojamu sportiskuma un zemu izmešu tehnoloģijas savienību, jaunā PEUGEOT SPORT ENGINEERED līnija piedāvā jauna veida pozitīvās mijiedarbības veiktspēju, ko PEUGEOT nodēvējis par Neo-Performance.

    UZZINĀT VAIRĀK
  • JAUNAIS INOVATĪVAIS PEUGEOT PANORAMIC I-COCKPIT® UN TĀ VĒSTURE22.03.2024.

    i-Cockpit® vēsture sākās 2010. gada Ženēvas auto izstādē ar koncepta SR1 prezentāciju. Sportiskā kabrioleta veidolā PEUGEOT atrādīja plašākai publikai vairumu no inovācijām, kuras šodien ir palši pārstāvētas visā modeļu gammā, bet pats galvenais – tā bija pirmizrāde idejai par citādi organizētu vadītāja vietu, kas lauza gadu desmitiem pastāvējušo klasisko stūres un mērinstrumentu paneļa savstarpējo izvietojumu. Šogad i-Cockpit svin lielas pārvērtības – līdz ar jaunajiem PEUGEOT 3008 un 5008 modeļiem, zīmols atklāj arī jaunās paaudzes PEUGEOT panorāmas i-Cockpit® ar vienotu izliektu 21 collu izmēra augstas izšķirtspējas displeju virs salona priekšējā paneļa un virs jaunās paaudzes stūres rata.

    UZZINĀT VAIRĀK
  • FASCINĒJOŠS UN DINAMISKS – JAUNAIS PEUGEOT 208 & E-20821.09.2023.

    Atjaunotā PEUGEOT 208 sērija priecē ar izsmalcinātām un vizuāli ļoti efektīvām izmaiņām jau sākotnēji lieliskajā dizainā un automašīnas koptēlā. Labs kļūst vēl labāks – PEUGEOT 208 esošais modelis 2022. gadā pelnīti kļuva par Eiropā un Francijā visvairāk pārdoto auto modeli kopumā, kas ir apstiprinājums perfekti sabalansētai attiecībai starp 208 sērijas dizaina šarmu, veiktspēju kopumā un klientiem pieejamajām tehnoloģijām, kas mūsdienās spēlē arvien lielāku lomu jauna auto izvēlē. Savukārt, E-208 2022. gadā plūca laurus kā Eiropas visvairāk pārdotais elektromobilis B-segmentā, bet Francijā – kā kopumā vispirktākais elektromobilis. Jaunā PEUGEOT 208 pārdošanas uzsākšana Eiropā ir gaidāma 2023. gada beigās.

    UZZINĀT VAIRĀK
  • VALSTS ATBALSTS ELEKTROAUTO UN UZLĀDĒJAMO (Plug-in) HIBRĪDU IEGĀDEI21.09.2023.

    Tagad Peugeot elektroauto vai Plug-in hibrīda iegāde ir ne tikai videi draudzīga un pārdomāta izvēle, bet arī īpaši izdevīgs pirkums, jo jums ir iespēja saņemt valsts finansējumu, kā arī izmantot Peugeot pārstāvju – ADAM AUTO SIA piedāvātos papildu ieguvumus. Atbalsta gala saņēmēji būs privātpersonas, kuras pie ADAM AUTO SIA kā projekta īstenotāja varēs iegādāties videi draudzīgu auto par zemāku cenu. Programmas ietvaros jauna elektromobiļa iegādei ir piešķirts 4500 EUR atbalsts, bet lietotiem elektromobiļiem un Plug-in hibrīdiem – 2250 EUR.

    UZZINĀT VAIRĀK
  • PEUGEOT GADA SĀKUMA 408 AKCIJA04.01.2024.

    Nosvini gada sākumu ar jaunu PEUGEOT! Vēl tikai daži PEUGEOT 408 noliktavas modeļi AMSERV KRASTA autosalonā Rīgā, Krasta ielā 66 pieejami ar ievērojamu atlaidi. Pieprasi mūsu pārdošanas konsultantiem individuālu piedāvājumu un uzzini kādas krāsas un aprīkojuma modeļi ir pieejami noliktavā! Visi akcijas modeļi aprīkoti ar 8 pārnesumu automātisko transmisiju. ALLURE komplektācijas cena kampaņas laikā no 26 900 EUR iekļaujot PVN. Jaunais PEUGEOT 408 ir pārsteidzošs, jo piedāvā uzreiz trīs auto tipu sinerģiju – SUV veiktspēju, kupejas siluetu un piecdurvju virsbūves praktiskās priekšrocības. Tas ir pirmais šāda veida modelis zīmola vēsturē un ar to PEUGEOT demonstrē savas komandas radošumu, piedāvājot jaunu fastback siluetu C segmenta premium galvgalī. Garantēti – uz jums pie šī auto stūres noteikti atskatīsies!

    UZZINĀT VAIRĀK
  • PEUGEOT 3008 GT EXCLUSIVE PACK21.09.2023.

    Košākai vasarai – košāki auto! Sportiskais Peugeot 3008 GT Exclusive Pack stils izpaužas katrā šarmantā SUV detaļā. Paplašinātas riteņu akas, augsts klīrenss un lielie 19" riteņi rada spēka un jaudas sajūtu, savukārt, izsmalcinātās virsbūves līnijas piešķir auto stilam dinamiku.

    UZZINĀT VAIRĀK
  • BEZMAKSAS PĀRSKATS PAR AUTOMOBIĻA TEHNISKO STĀVOKLI – VIDEOCHECK21.09.2023.

    Videocheck ir bezmaksas pakalpojums, kas ar videoieraksta palīdzību sniedz vienkāršu, ērtu un bezkontakta pārskatu par Jūsu automobiļa tehnisko stāvokli. Mēs nofilmēsim un nosūtīsim Jums detalizētu videoierakstu ar nepieciešamo remontdarbu sarakstu un cenas piedāvājumu. Jūs varēsiet izvēlēties, kurus no darbiem veikt uzreiz, bet kurus – vēlāk, vai vienkārši saglabāt šo sarakstu savai zināšanai.

    UZZINĀT VAIRĀK
  • BRAUC AR ELEKTRĪBU – BRAUC AR PEUGEOT!27.07.2023.

    Lieto nākotnes tehnoloģijas jau šodien – pievienojies elektromobiļu lietotājiem! Izmanto "Amserv Krasta" PEUGEOT autocentra īpašo noliktavas akciju un valsts atbalstu. Elektromobilitāte ir daudz tuvāk nekā var likties! Izbaudi priekšrocības, kas pieejamas elektromobiļu lietotājiem Rīgā un Jūrmalā un baudi braucienu ar ievērojami augstāku akustisko komfortu, mazākām vibrācijām un izcilu automašīnas atsaucību vadītāja darbībām. Esi videi draudzīgs un pievienojies progresīvi domājošo elektromobilitātes atbalstītāju strauji augošajai autobraucēju daļai jau tūlīt. Lieliskie PEUGEOT 100% elektromobiļi gaida Rīgā, Krasta ielā 66.

    UZZINĀT VAIRĀK
  • PEUGEOT INCEPTION CONCEPT – ZĪMOLA VĪZIJA PAR AUTOMOBILIZĀCIJAS NĀKOTNI05.05.2023.

    Vizionārais koncepts PEUGEOT INCEPTION CONCEPT ir auto, kas iemieso būtiskas pārmaiņas zīmola un arī visā nākotnes elektroauto attīstībā. Konceptauto ir veidots uz vienas no četrām Stellantis Group BEV-by-design nākotnes platformām. Tieši šīs jaunās platformas jau 2023. gadā revolucionāri mainīs PEUGEOT automobiļus. Jaunās platformas ir īpaši radītas elektrifikācijai un piedāvā būtiskas atšķirības izskata ziņā un piedāvā gan nebijušu sēdvietu pozīciju, gan jaunas braukšanas izjūtas. PEUGEOT INCEPTION CONCEPT iedvesmos PEUGEOT nākotnes produktus, ieskaitot pašus kompaktākos modeļu, kas parādīsies tirgū, sākot ar 2025. gadu.

    UZZINĀT VAIRĀK
1 2