Jaunais pilsētas apvidus auto PEUGEOT 3008 pārliecinoši demonstrē savu spēku un raksturu. Pateicoties automobiļa vizuālā veidola teicamajām proporcijām, PEUGEOT 3008 dizains sniedz uzticamību un eleganci. Ļaujieties valdzinājumam, ko sniedz PEUGEOT 3008 luksusa auto raksturīgā stilistika, līniju perfekcija un efektīgie kaķa acu formas Full LED priekšējie lukturi un lauvas nagu formā veidotās oriģinālās aizmugures gaismas. Patiesi stilīgs auto cilvēkiem, kuri seko līdzi savam tēlam.

IEDVESMAS BAGĀTS STILS

Iemīlēties spēcīgajā PEUGEOT 3008 ir tik viegli! Izbaudiet asociācijas ar "lielajiem kaķiem", kuras sniedz tehniski izcilā un dizainiski spēcīgā automobiļa gaismas optika. Atklājiet automašīnas plūdenās un reizē dinamiskās līnijas, ko vēl vairāk izceļ hromētie spārnu ieliktņi. Apveltīts ar unikālu un daudzšķautņainu dizainu, jaunais krosovers ir vēl pārsteidzošāks ar savu melno “Black Diamond” jumtu un spoži melno aizmugures paneli, kurā iestrādātas LED dienasgaitas gaismas, kas atgādina trīs nagu atstātās pēdas uz ceļa. Automobilis, kas vienmēr iedvesmos jauniem izaicinājumiem!

PEUGEOT I-COCKPIT® – ATKLĀJIET NĀKOTNES AUTOVADĪŠANU

Autovadītājiem vēl nekad nav bijusi tik skaista telpa piedzīvojumiem. Ar savu iespaidīgo PEUGEOT i-Cockpit® vadības vidi jaunais krosovers PEUGEOT 3008 aicina atklāt 100% digitālu pasauli. 10 collu augstas izšķirtspējas skārienekrāns, individuāli konfigurējams un pielāgojams digitālais mērinstrumentu displejs acu augstumā, kompakta stūre ar iebūvētiem automašīnas funkciju vadības slēdžiem, "Head Up" displejs un elektronikas vadītā automātiskā transmisija ir ideāla kombinācija, lai sniegtu labākās izjūtas un pārliecību par sevi ikvienā braucienā.

INOVATĪVAS TEHNOLOĢIJAS

Mums ir jāizpēta pasaule, bet tā ir arī jāciena, izmantojot videi draudzīgas tehnoloģijas. Vieglāka šasija un virsbūve, jaunākie EURO 6 BlueHDi dīzeļdegvielas un PureTech benzīna turbodzinēji un EAT8 automātiskā transmisija, kā arī uzlādējamie (Plug-In) hibrīdi, kas nodrošina vienlaikus gan iespaidīgus dinamikas rādītājus, gan videi draudzīgu zemu izmešu līmeni – tas nozīmē, ka jaunais krosovers PEUGEOT 3008 ir viens no efektīvākajiem automobiļiem savā klasē bez kompromisiem attiecībā uz vadāmību un dinamiku. Izbaudiet jaunāko tehnoloģiju priekšrocības katrā ceļa kilometrā!